IJssportcentrum Eindhoven

IJssportcentrum Eindhoven beschikt over drie mooie schaatsbanen. De 400-meterbaan is semi-overdekt. Je schaatst binnen en hebt toch het gevoel dat je buiten bent. De ijshockeybaan is geheel overdekt. De trainingsbaan van 30 bij 60 meter wordt vaak gebruikt door scholen en verenigingen en is daarom niet altijd beschikbaar voor het recreatief schaatsen. Het ijssportcentrum heeft een schaatswinkel waar schaatsen worden verhuurd en kent gezellige horecafaciliteiten.

IJssportcentrum Eindhoven biedt schaatsplezier voor iedereen. Wil jij je moves laten zien tijdens de grootste Disco on Ice van Nederland, een wedstrijdje doen op de 400 meterbaan, je kinderfeestje houden met al je vrienden of je ijshockeytrucjes oefenen op het ijs? Het kan allemaal bij IJssportcentrum Eindhoven! Ook wanneer je wilt hardrijden of kunstrijden ben je aan het juiste adres in Eindhoven. In de schoolvakanties zijn er themaweeken met tal van leuke en sportieve activiteiten voor het hele gezin. 

Het schaatsseizoen bij IJssportcentrum Eindhoven is helaas ten einde. In oktober 2018 is IJsportcentrum Eindhoven weer geopend.