Schaatsbaan Rotterdam

Iedere winter kan er vanaf december tot maart op maar liefst twee overdekte banen worden geschaatst. Op de overdekte 400-meterbaan met officiele ISU-afmetingen kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 800m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen, ijshockey en curling. Rotterdam is weer een schaatsstad!

De overdekte 400-meterbaan heeft officiele ISU-afmetingen. Indien het weer het toelaat worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend, voor nog meer schaatsbeleving. Op de 400-meterbaan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers naar hartenlust hun rondes maken. De schaatsschool verzorgt op deze baan ook schaatslessen.

De overdekte 800m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen, ijshockey en curling. Met regelmaat worden hier leuke, gezellige events georganiseerd, daarnaast is deze schaatsbaan ook erg geschikt voor feestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding dagen. Op de 800 m2 funbaan wordt geschaatst met ijshockey- en kunstschaatsen. Noren zijn hier niet toegestaan.

Het schaatsseizoen bij Schaatsbaan Rotterdam is helaas ten einde. In december 2018 is Schaatsbaan Rotterdam weer geopend.